Hoe werkt het?


Op de Slingerbeurs, maar ook gedurende de rest van het jaar worden er vele mooie matches gemaakt! Als de match wordt uitgevoerd dan horen wij als Slinger dit natuurlijk graag! Stuur een kort verslag met wat leuke foto’s naar onze accountmanager Fred Stokkers. Zo maakt u kans om match van de maand te worden!

Match van de Maand!
Uit alle berichten die onze accountmanager binnen krijgt kiest het Slingerteam de match van maand! De winnaars worden hier via de mail van op de hoogte gesteld. Tevens worden ze op onze website vermeld. Per kalenderjaar maken de winnaars van de maandmatches kans op de Slingerjaarprijs! Lees hieronder meer over de Slingerjaarprijs!

Slingerjaarprijs
De winnaars van de maandmatches maken kans op de Slingerjaarprijs. Deze bestaat uit 500 euro voor de winnende maatschappelijke organisatie en een mooi beeldje voor het winnende bedrijf. Dit beeldje wordt handgemaakt door Aveleijn en zal dus elk jaar weer een beetje anders zijn!
Hiernaast krijgen de organisaties van de winnende match een eervolle vermelding op de site.

De procedure voor het bepalen van de slingerjaarprijs is als volgt:
Elk jaar zal er vanaf december op de website van De Slinger Hengelo een poll komen met minimaal 8 en maximaal 10 maandmatches waarop iedereen kan stemmen. De poll blijft enkele weken beschikbaar op de website en iedereen kan 1x stemmen op zijn of haar favoriete match. Naast de uitslag van de poll kunnen de deelnemende partijen, zowel aanbieders als maatschappelijke organisaties, een top 3 samenstellen.
Zowel de poll als de optelling van de toppen 3 tellen even zwaar mee voor het bepalen van de match van het jaar. Bij een gelijke stand bepaalt het bestuur van De Slinger wie de winnaar wordt van de Slingerjaarprijs!
De uitslag wordt bekend gemaakt op de site van De Slinger Hengelo en de uitreiking vindt plaats op de voorjaarsbijeenkomst van de Slinger. Deze vindt meestal plaats in januari/februari.