Hoe werkt het?


Voor de vragers (maatschappelijke organisaties)

U dient door middel van het deelnameformulier een concrete vraag in. Bij goede ontvangst ontvangt u een bevestiging van uw deelname. In aanloop naar de beurs krijgt u inzicht in de aanbiedingen van de bedrijven, zodat u zich enigszins kunt voorbereiden (zie Vraag en Aanbod). Dit houdt in dat op de beurs het initiatief voor het zoeken en onderhandelen bij u als vrager ligt! Vragers hebben geen standruimte, maar kunnen bij de statafels van de aanbieders gaan onderhandelen over een match.

Heeft u als maatschappelijke organisatie of als individu ook een aanbod voor de Slingerbeurs? Dan hebben wij daartoe een mogelijkheid onder de Parasol, zie uitleg hieronder.

Indien u op de Slingerbeurs een passend aanbod heeft gevonden en er concrete afspraken zijn gemaakt voor vervolgactiviteiten is er een match gemaakt. Matches zijn pas afgerond wanneer de notaris deze heeft goedgekeurd. Een match wordt ter plekke vastgelegd op een matchformulier. Het formulier dient ondertekend te worden door beide partijen. Eenmaal ondertekend is de match definitief. De notaris controleert of het formulier volledig en correct is ingevuld. Vervolgens is het aan beide partijen om de match binnen 1 jaar te realiseren.

Meld u hier aan als vrager

 

Voor de aanbieders (bedrijven)

U dient door middel van het deelnameformulier een concreet aanbod in. Indien het formulier volledig en correct is ingevuld, ontvangt u een bevestigingsformulier voor uw deelname. U krijgt in aanloop naar de beurs inzicht in de vragen van de maatschappelijke organisaties, zodat u zich enigszins kunt voorbereiden op het type vragers die bij u gaan onderhandelen (zie Vraag en Aanbod).

Tijdens de Slingerbeurs krijgt u als aanbieder standruimte tot uw beschikking. Deze standruimte zal bestaan uit een statafel met vermelding van uw bedrijfsnaam. Dit houdt in dat op 20 maart 2015 het initiatief voor het zoeken en onderhandelen van een gepast aanbod bij de vragers ligt. De vragers gaan met u in onderhandeling. Het kan zijn, dat meerdere vragers met u gaan onderhandelen om uw aanbod binnen te halen. U beslist zelf welke onderhandelaar u het beste vindt en daarmee uw aanbod krijgt. Indien uw aanbod is gekoppeld aan een vraag en er concrete afspraken zijn gemaakt voor vervolgactiviteiten is er een match gemaakt.

Matches zijn pas afgerond als de notaris deze heeft goedgekeurd. Een match wordt ter plekke vastgelegd op een matchformulier. Het formulier dient ondertekend te worden door beide partijen. De notaris controleert of het formulier volledig en correct is ingevuld. Matches dienen binnen 1 jaar gerealiseerd te worden.

Meld u hier als aanbieder
 

U kunt niet aanwezig zijn maar wilt wel wat aanbieden? De Parasol!

U kunt of wilt niet aanwezig zijn maar wilt wel wat aanbieden aan maatschappelijke organisaties? Ja dat kan via de Parasol. Klik hier voor meer info over de Parasol.

Meld u hier aan voor de parasol

 

Open inloop voor vragers en aanbieders

Doet u voor het eerst mee aan de Slingerbeurs, dan helpen wij u graag op weg. Onlangs was de open inloop voor vragers en aanbieders. U kunt zich hier aanmelden of informatie inwinnen.