Winnaar Jaarmatch 2017 bekend!


Ook in 2017 zijn er veel mooie matches afgesloten en uitgevoerd. Menig organisatie heeft de moeite genomen ons te verblijden met een leuk berichtje over de uitgevoerde match inclusief 1 of meerdere leuke foto’s. Het Slingerteam heeft daar een keuze uitgemaakt en dat heeft een leuk rijtje opgeleverd.

De poll is gesloten.

De stemmen zijn geteld:

 

Stem hier voor de jaarmatch 2017

  • Schoonmaakbedrijf Reerink en de Moeder Teresakerk. Activiteit: het opknappen van de kerkvloer. De vloer is schoongemaakt en voorzien van een nieuwe deklaag. Ook is de kantoorruimte aangepakt. (40%, 1.971 Votes)
  • Ter Horst Interieur met Muziekvereniging Armonia. Activiteit: Ter Horst Woondekor heeft de muziekvereniging nieuwe vloerbedekking geschonken in de kantine van hun verenigingsgebouw. (32%, 1.603 Votes)
  • De brandweer met De Zonnebloem Afdeling Hengelo Zuid. Activiteit: de brandweer heeft een bingo en een voorlichting over brandveiligheid in buurthuis De Jeugd Berflo Es georganiseerd. (11%, 532 Votes)
  • Mediant met de Twentse Noabers. Activiteit: het regelen van een goed werkende laptop met een officepakket voor algemeen gebruik en voor de stagiaire bij de Twentse Noabers. (5%, 231 Votes)
  • TC Weusthag met Stichting Buddiez. Activiteit: een heerlijke tennismiddag op het park van tennisvereniging Weusthag voor zieke kinderen. (4%, 222 Votes)
  • De Lijn Design & Reclame met Theater Waarvan Akte. Activiteit: hulp en advies bij het maken van een goede website en het zich presenteren op social media. (3%, 169 Votes)
  • Praktijk voor Dieet- en Voedingsadvisering Margereth Roelvink en Terre des Hommes. Activiteit: Het verzorgen van een workshop "Blijven eten" over preventie en bestrijding van ondervoeding. (2%, 118 Votes)
  • Schilder/ kunstenaar Sacco van Munster met HGOV de samenloop. Activiteit: een schilderworkshop als activiteit voor een aantal leden van HGOV. (2%, 81 Votes)
  • SWB met De Stichting Natuur- en Milieuraad Hengelo. Activiteit: onder het genot van een hapje en drankje en in het bijzijn van wethouder Elferink, heeft de SWB samen met Gildebor een boom geplant. (0%, 20 Votes)
  • LKSVDD architecten met Stichting Gols (Spoorfietsen). Activiteit: een 3D impressie maken van een voormalig wachterswoning in Twekkelo om het object eventueel na te bouwen (zoals in 1888). (0%, 19 Votes)

Totaal aantal stemmen: 4.966

Laden ... Laden ...

 

Hieruit volgend hebben we de deelnemers nog zelf laten kiezen (volgens de nieuwe regels zoals uitgelegd hier).

De winnaar is geworden Ter Horst Interieur met Muziekvereniging Armonia! De winnaar is ingelicht.