Maandmatches 2018


Juli 2018

De match van de maand was die tussen Club Merlijn en de Zonnebloem.
Club Merlijn verzorgde een gezellige middag met koffie/thee en iets lekkers en aansluitend een hapje en een drankje voor gasten van de Zonnebloem. Door omstandigheden kon het niet plaatsvinden bij Club Merlijn. Stravinsky was een goed alternatief. Voor het vervoer werd Brookhuis ingezet.
De gasten werden hartelijk ontvangen met muziek die door de Zonnebloem zelf was geregeld. De gasten van de Zonnebloem vonden het geweldig en willen Club Merlijn en ook Stravinsky heel hartelijk danken voor deze geweldige middag.

Juni 2018
Dit jaar werd op woensdag 13 juni in Groot Driene een buitenspeeldag voor de jeugd tot 12 jaar georganiseerd door een enthousiaste groep bewoners van en nabij de Anna Bijnsstraat, die het stokje hadden overgenomen van de bewoners van de Jan Prinsstraat die dit evenement jarenlang hadden georganiseerd.
In goede samenwerking met het buurtcentrum De Tempel en met hulp van vele sponsoren werd het grasveld bij de Kasbah volledig bezet met allerlei opblaastoestellen, doe-spelen zoals timmeren met afvalhout, het beschilderen van een oude auto, enz. Veel jeugd kwam op dit festijn af.

Wat heeft de Slinger hierin betekend?
Op de Slingerbeurs werden diverse matches gemaakt zoals met Da Vinci en Ten Hag (ontwerpen en drukken van flyers) en met de Schouwburg Hengelo, die twee voorstellingen aanbood aan de vrijwilligers.
Het is slechts een deel van bedrijven die deze dag tot een groot succes maakten en ook het mooie weer maakte dat een groot gedeelte van onze Hengelose jeugd die dag volop buiten in beweging waren zodat de iPhone e.d. even geen aandacht kreeg.


Mei 2018

Op donderdag 24 mei hebben Twentse Noabers en de Nationale Vertelschool hun match, een workshop verhalen vertellen van 1.5 uur, uitgevoerd!
Het was erg inspirerend en we hadden eigenlijk tijd tekort!


April 2018

In april heeft de match plaatsgevonden tussen IVN en Gildebor.
Gildebor heeft fantastisch meegeholpen met het verplaatsen van eiken stammen naar het strandje en de klimbuisheuvel in het beleefbos Weusthag.
Zonder het materieel van Gildebor was het voor ons onmogelijk om de eiken stammen op de juiste plek te krijgen. Dankzij de 2 medewerkers van Gildebor was de klus zo gepiept. Een mooie match die mede tot stand kwam door de hoekmannen op de Slingerbeurs!!