Slingerplein voor matchen, netwerken en kennisdelen

In het verleden organiseerden we jaarlijks de Slingerbeurs, een fysiek evenement waar vragers en aanbieders elkaar konden vinden voor het maken van matches. Ook dit jaar is een live Slingerbeurs nog niet mogelijk.

Op 12 maart organiseren we Slingerplein, een nieuw jaarlijks evenement met een online Slingerbeurs én een netwerk- en kennisprogramma. Voor 2021 hebben we de volgende pleintjes: het webinar Aandacht voor eenzaamheid bij bedrijven voor HR-professionals, ZZP-ers en MKB-Ondernemers; de uitreiking van de Slingerjaarprijs 2020 en de lancering van de online Slingerbeurs.
WIllem Habers interviewt Jan Jaap Suwijn over zijn betrokkenheid bij De Slinger Hengelo vanaf de oprichting ervan in 2007.


Dit jaar is het Slingerplein online te volgen.

Voor een volgend Slingerplein bekijken we per keer welke vorm we kiezen: online of elkaar fysiek ontmoeten, of een combinatie van beide.

 

Slingerplein: webinar Aandacht voor eenzaamheid

Als vervolg op het webinar over Eenzaamheid en bedrijven op 17 november in 2020, organiseren we op 12 maart van 12.30 -14.00 uur, in samenwerking met gemeente Hengelo, een webinar over het bespreekbaar maken van eenzaamheid binnen een organisatie voor HR-professionals, ZZP-ers en MKB-ondernemers.

Het programma van het webinar is hier te lezen.

Het webinar is gratis te volgen.
Aanmelden kan via administratie@deslingerhengelo.nl. U krijgt dan de link toegestuurd.