Sociaal ondernemen in coronatijd
Ondanks de aanhoudende coronacrisis was 2021 een jaar met veel matches en samenwerkingen.

Door in kansen te denken en krachten te bundelen werd het een bijzonder jaar met nieuwe partners, mooie activiteiten en matches.
Met alle maatregelen was het niet altijd mogelijk om elkaar te ontmoeten, en we zijn er trots op dat matches zo veel mogelijk en soms in aangepaste vorm doorgang kon vinden.

Ontzettend veel dank ook aan alle partners en bedrijven die hebben bijgedragen aan het succes van de Slinger Hengelo in 2021. Ook namens alle stichtingen en verenigingen die verder geholpen zijn met jullie bijdragen.
 

Nieuw is dat het jaarverslag 2021 ook verschijnt als een Infographic, voor een kort overzicht van de resultaten.
Het jaar 2021 stond dus in het teken van flexibiliteit, creativiteit en inspelen op wat er op dat moment wel of niet kon. In de uitgebreide versie van het jaarverslag 2021 nemen we u mee in de mogelijk- en onmogelijkheden van 2021.

 

Beide uitvoeringen van het jaarverslag zijn ook dit jaar gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze partner De Lijn (voor het ontwerp) en Drukkerij Hofmeijer (voor papieren versies).

En dank aan Mariska van Doorn (Schrijvenderwijs) voor haar redactiewerk en fotografe Agnes Booijink, voor haar prachtige omslagfoto.

Zij werkten allen belangeloos mee aan de Slinger Hengelo. Waarvoor onze grote dank!