weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief Februari 2020

In deze nieuwsbrief een terugblik op de geslaagde voorjaarsbijeenkomst, Op weg naar meer WIJ, op 13 februari bij Enexis. Daar werden ook de winnaars van de Slingerjaarprijs 2019 bekend gemaakt.

Mariska van Doorn ging op bezoek bij Attie Schipper, directeur van De Lijn en vroeg naar haar drijfveren voor maatschappelijk betrokken ondernemen.

We willen, samen met onze partners, helder krijgen hoe De Slinger nog beter kan bijdragen aan het versterken van de Hengelose samenleving. Hoe we dat willen doen hebben we beschreven in ons Actieplan 2020-2024.

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dat gebeurt allemaal op de Slingerbeurs. Vrijdag 13 maart is de twaalfde editie van de Slingerbeurs. De aanmeldingen van zowel vragers als aanbieders lopen lekker binnen. Aanmelden kan nog tot 8 maart! Je maakt nog een kans op een overheerlijk appeltaartje. Dus tot ziens op 13 maart?

Lidy Noorman,
Projectleider De Slinger Hengelo
Winnaars Slingerjaarprijs 2019

 Franky’s IJs en De Lijn Design & Reclame zijn de winnaars van de Slingerjaarprijs 2019. Frank Boereboom ontving een cheque van € 500 en de Slingertrofee werd uitgereikt aan Attie Schipper, van De Lijn Design & Reclame. Deze prachtige trofee is gemaakt door de mensen van AtelierZ van Aveleijn.

Aanbieder De Lijn heeft ontwerpen gemaakt voor posters, flyers, een spandoek, een Beach-vlag en een aankondiging op de LED-Wall van Odin en de LED-Wall van Metropool.

 

 


Op weg naar meer WIJ

Frank Kerckhaert, voorzitter van De Slinger, keek tijdens de goedbezochte voorjaarsbijeenkomst, terug op het afgelopen jaar en blikte vooruit op de plannen voor 2020. 
Twee gastsprekers hielden een presentatie over het thema Duurzaam en Sociaal Ondernemen. Aansluitend werd de winnaar van de Slingerjaarprijs 2019 bekend gemaakt.

Mariska van Doorn schreef een verslag over deze inspirerende middag.


Spotlight: Attie Schipper van De Lijn

Al vanaf de oprichting in 2007 is Attie Schipper betrokken bij De Slinger. Als Supporting Partner maakt de eigenaar/directeur van De Lijn Bureau voor Communicatie Design & Reclame voor onze organisatie folders, brochures, jaarverslagen en certificaten. Dat haar eigen naam als een van de winnaars van De Slingerjaarprijs op het certificaat stond, kwam echter als een verrassing.

Mariska van Doorn ging bij haar op bezoek. Lees hier het interview.


Actieplan 2020 - 2024

De Slinger Hengelo is van de Hengelose samenleving. We willen, samen met onze partners, helder krijgen hoe De Slinger nog beter kan bijdragen aan het versterken van de Hengelose samenleving. Hieruit is in 2017 de Agenda van de Toekomst ontstaan en zijn er 3 nieuwe programmalijnen EntreeMakers, Slingermarkt, MatchMakers opgezetnaast de al bestaande Slingerbeurs.  Deze zijn verder vormgegeven door het team en bestuur, in samenspraak met de Hengelose samenleving. Met als resultaat het Actieplan 2020-2024, Stichting Slinger Hengelo op weg naar 2024.

We hopen Hengelo hiermee nog sterker te kunnen maken.


De Slingerbeurs, zorg dat je er bij bent.

De 12e Slingerbeurs is op vrijdag 13 maart 2020 van 14:30 uur tot 16:00 uur in het ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo.
Aanmelden voor Slingerbeurs 2020 kan nog tot uiterlijk 8 maart 2020!

We vinden het super dat een aantal acteurs van KamaK erbij zijn om als gastheren en gastvrouwen alle bezoekers te ontvangen.

 


De Slinger trakteert!

De aanmeldingen voor de Slingerbeurs 2020 lopen lekker binnen. Elke dag zien we het aantal groeien. En ondertussen bedachten we ook nog een leuke  actie voor de aanmelders. Voor elke 25e aanmelder hebben we een waardebon voor een overheerlijk appeltaartje gebakken door medewerkers van Estinea W&A Bartelinkslaantje. De eerste 3 waardebonnen zijn inmiddels al toegekend. En de volgende laat niet lang meer op zich wachten….

Aanmelden kan nog tot 8 maart 2020, dus meld je nog gauw aan,  wie weet krijg jij ook zo'n lekkere appeltaart...


In de pers

Over de Slingerbeurs verscheen in de Tubantia van 14 februari een uitgebreid artikel. 

Mooi ook om te lezen dat binnenkort een permanente kattenopvang in Hengelo opent. Deze is dankzij hulp van verschillende bedrijven gerealiseerd, waaronder architect Robert Morsink, Welbions en Witgoed Outlet.


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
074 – 249 02 57
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »