weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief Juli / Augustus 2020

Zomer 2020 zal een memorabele zijn. Eentje die anders is dan anders vanwege het corona virus dat de gemoederen nog wel even bezig blijft houden.
Maar wij gaan er even tussenuit.
In deze nieuwsbrief is onder andere aandacht o.a. bijdrage Lokaal Fonds Hengelo, Projectgroep Eenzaamheid en bedrijven, In de schijnwerpers, Ontbijtsessie met Slingerpartners en Digitale matches.
De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt in weer medio september.
Een hele fijne zomer gewenst!

Lidy Noorman,
Projectleider De Slinger Hengelo
Ondernemers tegen Eenzaamheid

Gemeente Hengelo en De Slinger gaan samen aan de slag om een beroep te doen op de kracht van ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering lokale eenzaamheid concreet en actief willen bestrijden.

Lees meer >>


SAVE the DATE: Samen ontbijten

Voor alle partners van de Slinger organiseren we op
6 oktober 2020 een inspirerende ontbijtsessie, met 2 thema's: Eenzaamheid en bedrijven (zie eerste bericht) en De Slinger en de toekomst. 
Door de coronacrisis moeten we ons bezinnen op een nieuwe vorm en werkwijze voor de Slinger(beurs). 

Het precieze programma en tijd wordt nog bekend gemaakt. Zet de datum alvast in de agenda!


Stage bij de Slinger

Ben jij op zoek naar een stageplek bij een informele en maatschappelijke organisatie en heb je zin in een stage bij de Slinger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer >>


Lokaal Fonds Hengelo steunt MatchMakers

Lokaal Fonds Hengelo heeft voor 5 Matchmakers-projecten maximaal € 500 per project beschikbaar gesteld. 
MatchMakers wordt ingezet bij complexere vragen of grotere klussen die de inzet van en samenwerking tussen meerdere aanbieders vereisen. Soms is het echter nodig om met wat geld het proces op gang te krijgen of te houden. 

Voor de Kattenhuiskamer is hiervan gebruikt gemaakt, voor de aanschaf van o.a. een (tweedehands) koelkast en magnetron.


In de schijnwerpers: Fiksi

Rob Segerink en Jarno Beumer groeiden op tijdens de opkomst van de computer en waren ‘dat handige neefje dat wel even kon helpen met een computerprobleem’.  Inmiddels hebben Jarno en Rob hun eigen bedrijf voor computerhulp aan huis opgericht. Fiksi helpt bij vragen over vrijwel elk elektronisch apparaat. Het werkt heel makkelijk: je vult digitaal in wat het probleem is, wanneer je thuis bent en wanneer er een expert (student) langs kan komen. Ook fijn, je kunt 24/7 digitaal een aanvraag doen.


In de schijnwerpers: Brand Specials

Elk merk is speciaal. Vanuit die overtuiging is Brand Specials in 2012 opgericht. En is inmiddels uitgegroeid tot een groep van professionals die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van merkontwikkeling, design en marketingactivatie. In 2018 zijn ze verhuisd naar het oude SNS bankgebouw op de hoek van De Wetstraat/Drienerstraat.

Brand Specials denkt primair vanuit ideeën, niet vanuit producten. Als bureau willen zij herkenbare en spraakmakende boodschappen creëren voor bedrijven die bij de juiste doelgroep terecht komen. Want een merk opbouwen is en blijft maatwerk.


Digitale matches

Hoewel we in een bijzondere tijd zitten nu vanwege de corona, zijn er in de afgelopen weken nog een aantal matches digitaal en coronaproof gerealiseerd.  Van kleine tot grote bijdrages, alles is welkom en hard nodig. 

 


EntreeMakers - Bouwonderneming Oude Wolbers

Onze accountmanager EntreeMakers, Ria Steensma-Pol, ging op bezoek bij Bouwonderneming Oude Wolbers. Dit bedrijf biedt graag een plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op hun Facebook pagina schreven zij er ook erover. Mooi toch? 


Zomer

Naar de zon, vakantie in eigen land of toch maar een jaartje helemaal niet op reis….
Wat je ook doet, het bestuur en team van de Slinger wenst jullie een hele mooie zomer.

WIj zijn vanaf 1 september weer terug.


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
074 – 249 02 57
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »