weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief Januari 2021

Het jaar 2021 is van start gegaan, met nog steeds geldende strenge coronamaatregelen. Maar een nieuw jaar brengt ook nieuwe rondes en nieuwe kansen.
We zijn druk bezig met de plannen voor 2021. Hierin houden we rekening met het feit dat veel activiteiten online zullen blijven plaatsvinden. En natuurlijk hopen we dat alle bedrijven, maatschappelijke organisaties en andere samenwerkingspartners zich ook in 2021 kunnen inzetten voor de Hengelose samenleving!
Rekening houdend met de coronamaatregelen kijken wij naar wat er wél kan en zullen diverse kleinere activiteiten organiseren om de verbinding te blijven maken en houden. Digitaal, en live zodra het weer kan.
We hopen jullie te zien en spreken bij de eerste Slingerbeurs online en het Slingerplein op 12 maart 2021.

Lidy Noorman
Projectleider de Slinger Hengelo
Slingerplein voor matchen, netwerken en kennisdelen

In het verleden organiseerden we jaarlijks de Slingerbeurs, een fysiek evenement waar vragers en aanbieders elkaar konden vinden voor het maken van matches. Bijeenkomsten voor grote groepen zijn inmiddels al een jaar onmogelijk, en er is ook nog geen zicht op wanneer we elkaar weer live kunnen treffen. In de afgelopen periode ontdekten we dat er online veel mogelijk is. Dit zullen we in de toekomst zeker blijven doen. We bekijken per keer wat meer voordelen biedt: elkaar online ontmoeten of fysiek. 

Op 12 maart organiseren we het Slingerplein, een evenement waarin het matchen centraal staat, maar we willen ons ook meer richten op een netwerk-  en kennisprogramma, met bijv. een webinar, uitreiking van de Slingerjaarprijs en het starten en/of het vieren van succesvolle matches.

We bekijken per keer welke vorm we kiezen voor het Slingerplein: online samenkomen of elkaar fysiek ontmoeten, of een combinatie van beide.

 


De Slingerbeurs gaat online op 12 maart 2021

We gaan matchen en verbinden in een nieuwe digitale vorm, als onderdeel van het Slingerplein. Geen deelnemers op locatie, maar iedereen kan vanuit huis of werk meekijken en meedoen. Op deze manier kunnen maatschappelijke organisaties en ondernemers uit Hengelo “coronaproof” met elkaar in contact komen om vraag en aanbod uit te wisselen.

De aftrap is om 14.30 uur.
We zijn druk in voorbereiding en houden je op de hoogte via deze nieuwsbrief, website en social media. Wil je nu al laten weten dat je meedoet? Aanmelden kan hier.


Wie wint de Slingerjaarprijs 2020?

Negen geweldige organisaties zijn genomineerd voor de Slingerjaarprijs 2020! Deze bestaat uit een cheque ter waarde van € 500,= voor de maatschappelijke organisatie en een trofee voor het betrokken bedrijf/bedrijven.

Stemmen kan hier vanaf 15 januari tot 15 februari 2021.
 

De Slingerjaarprijs 2020 wordt bekend gemaakt op 12 maart 2021.
De wijze waarop dit zal gebeuren is afhankelijk van wat er tegen die tijd weer mag. We houden ons uiteraard aan de regels die dan gelden m.b.t COVID19.
 

Tip: deel onze berichten op de website, nieuwsbrief en social media binnen uw eigen kringen. Hoe meer stemmen, hoe meer kans uw favoriet maakt om de Slingerjaarprijs in de wacht te slepen!


Slingerplein: Aandacht voor eenzaamheid

Als vervolg op het webinar over Eenzaamheid en bedrijven op 17 november in 2020, organiseren we op 12 maart, in samenwerking met gemeente Hengelo, een webinar over het bespreekbaar maken van eenzaamheid binnen een organisatie. Na dit webinar heb je een aantal praktische tools die ondersteunen bij het bespreekbaar maken van dit onderwerp.

De voorbereidingen zijn nog in volle gang maar het wordt een interactief programma dat interessant is voor ondernemers en HR-medewerkers van bedrijven. In februari volgt meer informatie over inhoud en tijdstip. Het webinar is gratis te volgen. Wil je nu al laten weten dat je belangstelling hebt? Meld je hier dan alvast aan en laat je verrassen!


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
06 44 59 55 22
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »