weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief Maart 2021

Beste Slingerrelatie,

In het verleden organiseerden we jaarlijks de Slingerbeurs, een fysiek evenement waar vragers en aanbieders elkaar konden vinden voor het maken van matches. Bijeenkomsten voor grote groepen zijn inmiddels al een jaar onmogelijk, en nog steeds kunnen wel elkaar nog niet live ontmoeten.

Op 12 maart organiseren we Slingerplein, een nieuw jaarlijks evenement met een online Slingerbeurs én een netwerk- en kennisprogramma. Voor 2021 hebben we de volgende pleintjes: het webinar Aandacht voor eenzaamheid bij bedrijven voor HR-professionals en MKB Ondernemers, de uitreiking van de Slingerjaarprijs 2020 en de lancering van de online Slingerbeurs.

Dit jaar is het Slingerplein online te volgen. Volgend jaar hopen we elkaar weer live te kunnen ontmoeten.

Lidy Noorman
projectleider de Slinger Hengelo
lidynoorman@deslingerhengelo.nl
Slingerplein: Webinar Aandacht voor eenzaamheid binnen bedrijven

Na het webinar over Eenzaamheid en bedrijven op 17 november 2020, organiseren we op 12 maart een webinar over het bespreekbaar maken van eenzaamheid binnen een organisatie voor HR-professionals, ZZP-ers en MKB- ondernemers.
Het programma ziet er als volgt uit: 12.15 Mogelijkheid om in te loggen. 12.30 uur welkom door Frank Kerkhaert, voorzitter De Slinger Hengelo.
Drie panelleden vertellen vanuit hun ervaring als HR-professional of ondernemer over hun visie en aanpak. Tom Morssink, gespreksleider, gaat vervolgens aan de hand van 4 stellingen in gesprek met de panelleden en een externe deskundige.
Meer informatie over het programma, de panelleden en externe deskundige kun je hier lezen.
Via de chat is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Het webinar is gratis te volgen via Teams.
Aanmelden kan via administratie@deslingerhengelo.nl
U krijgt dan de link met inlogcode toegestuurd.

 


Slingerplein: Slingerjaarprijs 2020

Dit jaar hadden we een record aantal stemmen, maar liefst bijna 5400 mensen hebben gestemd op hun favoriete match. 
De eerste stemronde via de poll op de website is gesloten en lijkt het een gelopen race. Maar.... er is nog een tweede stemronde, de 9 genomineerden mochten hun top 3 doorgeven. Samen met de stemmen op de website heeft dat een winnaar opgeleverd.  De definitieve uitslag?? Die houden we nog even voor ons tot 12 maart. Dan maken we de winnaar bekend via www.deslingerhengelo.nl rond 14.30 uur.

 

Alle genomineerden worden per mail ingelicht op donderdag 11 maart, 1 dag voor de bekendmaking tijdens het Slingerplein. In verband met corona wordt alleen de winnaar uitgenodigd tijdens de uitreiking.


Slingerplein: online Slingerbeurs

Voorgaande jaren gingen bedrijven en maatschappelijke organisaties één keer per jaar fysiek de Slingerbeursvloer op. Dit jaar is de Slingerbeurs online. Nadat Frank Kerckhaert, voorzitter van de Slinger, op de gong heeft geslagen kunnen bedrijven en organisaties hun aanbod en/of vraag op www.slingerbeurs.nl plaatsen. 
Een hele ander opzet, maar op deze manier kan er coronaproof met elkaar gehandeld worden. Niet in geld of aandelen, maar in kennis & kunde, materialen & middelen, klussen & menskracht.  
Het team van de Slinger volgt dit en brengt vrager en aanbieder met elkaar in contact als er een match gemaakt kan worden.
Na 12 maart kunnen er het hele jaar door digitaal matches gemaakt worden. De Slingerbeurs als event zal één keer per jaar plaatsvinden, als onderdeel van het Slingerplein. Hopelijk ontmoeten we elkaar volgend jaar weer live.


Interview met Jan Jaap Swerms Suwijn

Vanaf de oprichting van De Slinger Hengelo in 2007 is notariskantoor Suwijn betrokken geweest bij de Slingerbeurs. Sindsdien hebben Jan Jaap Swerms Suwijn en Ruud Marres tijdens de Slingerbeurs de matches als notaris goedgekeurd. Vorig jaar zouden ze de Slingerbeurs 2020 openen, maar helaas werd die afgelast vanwege corona. 

Daarom interviewt Willem Habers dit jaar Jan Jaap Swerms Suwijn over de betrokkenheid van hem en zijn notariskantoor bij De Slinger Hengelo.

Het interview is 12 maart te zien op www.deslingerhengelo.nl vanaf 14.30 uur.


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
074 – 249 02 57
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »