All4Free

Het particulier initiatief voor mensen die onder het sociaal minimum leven

All4free ondersteunt gezinnen met voedsel, kleding, schoenen en decoraties. Verder is het voor ons belangrijk dat kinderen zich geen zorgen hoeven te maken om de financiële situatie van hun ouders.

Wij steunen de minima in Twente 

Noodsituaties

Wij bieden hulp bij noodsituaties d.m.v voedsel- en kledingpakketten, huisraad, babyuitzet e.d. na melding van hulpverlenende instanties. 
Hiervoor hoeft men geen lid van All4free te zijn. 

Tevens bieden wij voedselpakketten aan leden die nog niet in aanmerking komen bij de voedselbank.

In de Wijk

Door fysiek aanwezig te zijn in de wijk kunnen wij inspelen op hulpvragen van hulpverleners en/of wijkcoaches. Dit doen wij vanuit 2 locaties: "Het Zonnehuuske" in de wijk Twekkelerveld in Enschede en "Het Pand" in de wijk Groot Driene in Hengelo


Kleding & huisraad


Via onze Facebookpagina kunnen onze leden meeloten op o.a kleding, schoenen, huisraad, speelgoed, voedsel die wij gedoneerd krijgen van derden.

Tevens kan men zich aanmelden voor o.a. traktaties, verjaardagskado's, thema verjaardagsboxen en schoolspullen.

Winnaar: Slingerjaarprijs 2020
12 maart


All4free was samen met 8 andere organisaties genomineerd voor de Slingerjaarprijs 2020.

Op 12 maart jl werd bekend gemaakt dat All4free samen met SKO en Brains & Craft de Slingerjaarprijs 2020 heeft gewonnen.


Namens All4free ontving Melissa Muller een cheque ter waarde van € 500. Johan Westra (SKO) en Sajida Zaimi (Brains & Craft) kregen voor hun bijdrage een Slingertrofee. 

Noodsituatie
19 februari

Wat een teamwork!

Dinsdag gaat de telefoon, noodsituatie! 
Kunnen wij vanuit "Het Zonnehuuske" wat betekenen voor deze mensen? Ze hebben veel nodig maar ook eten. Contact wordt gelegd, hun maken een lijst en we gaan aan de slag. Het is voor ons niet de eerste noodaanvraag, dus we weten wat ons te doen staat.

Eerst bellen met Melissa om te overleggen. In "Het Zonnehuuske" hebben we wel wat eten liggen, maar voor een volledig pakket ligt het in "Het Pand".

Lompen
25 april

All4free-fitness

Afgelopen zaterdag hadden we All4free-fitness.

Fitness met All4free betekend: Lompendag! 


Aangezien wij een particulier initiatief zijn betekent dat we niet altijd fondsen kunnen aanspreken of aanspraak kunnen maken op subsidies. En zoals bekend, doen wij niet aan tikkies op onze pagina. 

Waarom niet? Nou heel simpel. We weten dat onze leden ons graag willen helpen, maar dat ze het zelf niet altijd makkelijk hebben.


Wijkkrant Twekkelerveld

Maart 2022

Oh zo trots...

Talenten volop bij All4free.


We sluiten de week af met een mooi artikel geschreven dooreen van onze toppers Patricia A. Bousema in de wijkkrant Twekkelerveld.


Het artikel geeft een mooi en duidelijk beeld van waar wij voor staan maar ook van onze zichtbaarheid in de wijk Twekkelerveld (Enschede) vanuit het Zonnehuuske.


Voorbeelden extra's 

All4Free 11 jaar

Jubilieumkado's 

Op 1 februari jl bestonden wij 11 jaar. Dit is een mijlpaal die wij niet zomaar voorbij laten gaan.
Het hele jaar door zullen wij dit blijven vieren met maandelijkse kado's die wij verloten onder onze leden

Bloemen & planten

Plantjesmarkt

Een keer per maand houden we een plantjesmarkt voor onze leden. Iedere keer is dit bij een ander ophaalpunt. 
Men kan dan een aantal planten komen kiezen. Het aantal verschilt per aanbod.

Kraamkado's 

Kado voor moeder en kind

Als iemand is bevallen krijgen ze een kraamkado voor moeder en kind. Dit is voor leden maar ook op aanvraag van een instantie 

Back 2 School

Schoolproject.

Niet iedereen in de minima (of zij die daar net buiten vallen) kan een aanvulling krijgen voor benodigde schoolspullen. Ook deze kinderen hebben dit uiteraard hard nodig om onbezorgd hun school te kunnen doorlopen. All4free heeft hiervoor het schoolproject opgezet. Deze kinderen kunnen bij ons een gevulde (rug)tas ophalen. Dit varieert van drinkbeker tot rekenmachine, voor de jongste schoolkindjes tot aan de wat oudere.

Verjaardag kinderen

Traktatie en verjaardagskado

Als een kind jarig is dan wil je graag een kado kunnen geven. Helaas is dit soms niet altijd mogelijk voor ouders/verzorgers. We vinden dat ieder kind een leuk, creatief en leerzaam kado hoort te ontvangen. Het team kijkt dan naar de leeftijd en interesse van het kind en sluit het kado daar op aan.

Vader- en moederdag

Kado

Op deze dag helpen we kinderen maar ook volwassenen met een kado om hun vader/moeder te verrassen.

All4free wint 1 minuut gratis winkelen bij Medikamente Die Grenze.

Wij zijn enorm dankbaar voor deze kans en we gaan geweldige pakketten maken voor de feestdagen 🎄

Medikamente Die Grenze en All4free wenst u een fijne en een gezonde decembermaand.


En als je toch bezig ben doe een duimpje omhoog en abonneer op onze kanaal!!

Veel Kijk Plezier!

All4free wint 1 minuut gratis winkelen bij Medikamente Die Grenze.


All4free verwelkom de maand december met 1 minuut gratis winkelen bij een van onze sponsoren: Medikamente Die Grenze


Medikamente Die Grenze heeft vrijdag 3 september het vijftigste filiaal geopend. Om deze mijlpaal te vieren, maakten alle klanten kans op één minuut gratis winkelen. In totaal werden er landelijk zes winnaars geloot.

Een van de gelukkigen was Melissa van het particulier initiatief All4Free voor de minima in Twente. All4free zet zich niet alleen in voor de minima, maar ook voor de mensen die daar net buiten vallen.


Op donderdag 11 november 2021 was het zover en mocht Melissa één minuut gratis shoppen bij filiaal Oldenzaal. Speciaal voor deze gelegenheid had Melissa haar hardloopschoenen aangetrokken. Met een razend tempo rende zij één minuut lang door de winkel en probeerde zoveel mogelijk producten te bemachtigen die op haar pad kwamen.

Uiteindelijk leverde dit een bomvolle winkelwagen op met een waarde van 89,20 euro. Van deze opbrengst worden pakketten gemaakt die verdeeld zullen worden onder de doelgroep van All4Free.

Reacties waar wij blij van worden

Blij met All4free

Super blij dat deze toppers bestaan bij All4free. Door hun kunnen we de dingen krijgen wat ons anders niet lukt. Net dit beetje extra dat we nodig hebben, bieden hun een helpende hand. 
Vaak doen ze ook leuke dingen voor de kinderen. Een blij gezicht elke keer weer van kleding, speelgoed, huisraad tot plantjes in de tuin. Niks is te gek.

Chrissy Egberink Hermink 

Ze maken het verschi

Met een laag budget is het vaak moeilijk om kleding te kopen of spullen die nodig zijn voor huishoudelijk gebruik of om een eenvoudige maaltijd op tafel te zetten. Jullie als All4free helpen daarbij. Ik hoef me niet te schamen en kan altijd via pb contact met jullie opnemen. All4free helpt niet alleen maar is een groep waarin mensen elkaar steunen en met alle bruikbare spullen worden weer mensen blij gemaakt. Zo kan één groep voor meerdere mensen een groot verschil maken.


Marije de Haan

Enorm dankbaar

Als één inkomens gezin met een baby op komst in een nieuw huisje, en meer lasten dan inkomen zijn wij geweldig geholpen door All4free en alle vrijwilligers en organisaties eromheen. Zonder deze fantastische mensen zouden we nu nog op de Gifbox en in het raamkozijn gezeten hebben, in een leeg huis.


Olaf en Cynthia. Twekkelerveld, Enschede





Onze sponsoren