weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief Mei 2021

Beste Slingerrelatie,

Het online platform om te verbinden en te matchen is inmiddels door vele vragers en aanbieders ontdekt. We zien jullie vraag of aanbod graag via www.slingerbeurs.nl naar ons toe komen!

Mooi nieuws ook dat 2 Supporting partners hun contract verlengd hebben en we tevens 1 nieuwe Supporting partner kunnen verwelkomen. We zijn heel blij met hun bijdrage aan De Slinger Hengelo.

Netgemak heeft het afgelopen jaar ongelofelijk veel werk verzet voor zowel de online Slingerbeurs als de website van de Slinger Hengelo. Mariska van Doorn interviewde Marc Kloppers over zijn beweegredenen.

Waar we ook heel blij mee zijn is dat 2e-jaars studenten van Saxion de komende maand voor ons aan de slag gaan om te onderzoeken hoe we de Slingerbeurs het hele jaar door onder de aandacht kunnen brengen bij iedereen.

De coronamaatregelen versoepelen inmiddels iets meer, maar het blijft nog spannend. We hopen dat het met u en uw bedrijf of organisatie de komende tijd stap voor stap beter gaat.

Lidy Noorman,
Projectleider de Slinger Hengelo


Online Slingerbeurs

Het Slingerteam is achter de schermen hard aan het werk om vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Diverse vragers en aanbieders zijn al met elkaar in contact gebracht om samen afspraken te maken.  We hebben 145 items (vraag en aanbod ontvangen waarmee we 42 matches in gang hebbet gezet. Hiervan zijn er 3 inmiddels afgerond.  
 

Er is weer een mooie diversiteit aan vraag en aanbod ingediend. Heb je zelf een nieuwe vraag of een interessant aanbod?
Plaats het op www.slingerbeurs.nl. Dat kan het hele jaar door. Of kijk eens bij alle vragen of het totale aanbod voor inspiratie en mogelijkheden.

 


Netgemak verlengt contract Supporting Partner

We zijn heel blij dat Netgemak zich weer als Supporting Partner aan de Slinger Hengelo verbindt! Marc Kloppers, eigenaar Netgemak, en Frank Kerckhaert, voorzitter De Slinger Hengelo, ondertekenen het contract bij Netgemak.
Netgemak heeft het afgelopen jaar veel gedaan voor De Slinger met de ontwikkeling en ondersteuning van de website www.slingerbeurs.nl 
Janet Schepers, coördinator bij De Slinger, is namens de Slinger hiervoor verantwoordelijk en actief betrokken bij het proces en de ontwikkeling ervan.


Langlopende relaties en leuk werk

Op 2 april heeft internetbureau Netgemak getekend voor een tweede termijn als Supporting Partner. Een gedenkwaardig moment. Eigenaars Marc Kloppers en Gijs Mekking steunen De Slinger sinds 2018. Hun no-nonsense-niet-praten-maar-poetsen-mentaliteit gaat hand in hand met de vaardigheid de behoefte achter de vraag te achterhalen. Hun gevoel voor de klant levert langlopende relaties en leuk werk op.

Mariska van Doorn ging hierover in gesprek met Marc Kloppers


De Lijn verlengt contract Supporting Partner

Al vanaf de oprichting in 2007 is Attie Schipper betrokken bij De Slinger. Als Supporting  Partner maakt de eigenaar/directeur van De lijn Design & Reclamebureau voor onze organisatie folders, brochures, jaarverslagen en certificaten. Blij en trots zijn we dat De LIJN Design & Reclamebureau zich weer als Supporting Partner aan de Slinger Hengelo verbindt! Attie Schipper, eigenaar De LIJN, en Frank Kerckhaert, voorzitter De Slinger Hengelo, ondertekenen het contract bij De LIJN. 
Mariska van Doorn ging in gesprek met Attie Schipper naar aanleiding van het winnen van de Slingerjaarprijstrofee 2019. De filmopnames zijn van Nelly Mkytarian.


Welkom Helen Kelder! Nieuwe Supporting Partner

Helen Kelder is onze nieuwe Supporting partner. Helen is geboren en getogen in Delden en woont sinds 1992 in Hengelo. Ze is actief als vrijwilliger bij de Hengelose Korfbalclub (HKC) en bestuurslid bij Metropool Ambassadors Club.
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij financiële instellingen is Helen Kelder sinds 2011 ZZP-er en zet zij haar cijfermatige inzicht en organisatietalent in bij het inrichten en structureren van de administratie bij particulieren en ondernemers. Samen met de klant bedenkt Helen Kelder oplossingen voor administratieve vraagstukken.
Helen gaat zich bezig houden met de financiële administratie van de Slinger.
 

 “De Slinger is een geweldig initiatief en ik wil op deze manier graag een steentje bijdragen aan de Hengelose samenleving, als maatschappelijk betrokken ondernemer”.


Creative Business Saxion

Maar liefst 24 2e-jaars studenten Creative Business van Hogeschool Saxion voeren een stageopdracht voor ons uit. Als mediamakers van de toekomst gaan zij, in 4 groepjes van 6 studenten, onderzoeken hoe we ons nieuwe platform www.slingerbeurs.nl doorlopend onder de aandacht kunnen brengen bij onze doelgroepen. 
Maandag 26 april was de presentatie van deze stageopdracht aan de studenten. De 4 groepen gingen aansluitend aan de slag en hadden meteen al goede vragen over deze opdracht. Over 4 weken presenteren zij hun eerste resultaten. Razend benieuwd zijn we naar wat te zien krijgen.


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
06 44 59 55 22
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »