weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief Juli/Augustus 2021

Beste Slingerrelatie,

Wat een bijzonder jaar! Het gaat gelukkig weer de goede kant op: we mogen en kunnen meer, alles ziet er weer wat rooskleuriger en zonniger uit. Iedereen is blij om elkaar weer te kunnen ontmoeten en te ondernemen.
De vakantieperiode is in aantocht, maar voordat wij op vakantie gaan, nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Met o.a. het geweldige bericht van Lokaal Fonds Hengelo als Funding Partner voor de komende 3 jaar.
De studenten van Saxion hebben mooi resultaten laten zien als mediamakers van de toekomst.
We hopen natuurlijk op vele reacties op de 2 vacatures. Ook aanmeldingen voor aanbod en vragen op www.slingerbeurs.nl kunnen tijdens de zomermaanden gewoon doorgaan.
Maar eerst lekker genieten van de zomer!

Lidy Noorman,
Projectleider de Slinger Hengelo
Samen sterk voor Hengelo

Onlangs ontvingen we fantastisch nieuws vanuit Lokaal Fonds Hengelo. De Slinger Hengelo is voor de jaren 2021, 2022 en 2023 benoemd als één van de Speerpuntprojecten van het Lokaal Fonds Hengelo. Dinsdag 29 juni overhandigde Joris Hegeman, penningmeester van de Slinger Hengelo, het certificaat Funding Partner aan Peter Schiphorst, voorzitter Lokaal Fonds Hengelo. Lees verder >> 


Creative Business Saxion

Woensdag 30 juni presenteerden 24 2e-jaars studenten Creative Business van Hogeschool Saxion  hun resultaten van de stageopdracht voor De Slinger. Top om te zien hoe creatief iedereen bezig is geweest; verrassend ook dat 1 opdracht zo verschillend uitgewerkt kan worden. 

Lees verder >>

 


Online Slingerbeurs

Het Slingerteam is achter de schermen nog steeds hard aan het werk om vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Diverse vragers en aanbieders zijn al met elkaar in contact gebracht om samen afspraken te maken. 

Wist je dat het hele jaar door aanbod en vragen geplaatst kunnen worden?

Dus heb je zelf een nieuwe vraag of een interessant aanbod, plaats het op www.slingerbeurs.nl. Of kijk eens bij alle vragen of het totale aanbod voor inspiratie en mogelijkheden.


Vacature Coordinator Slinger Evenementen

De Slinger Hengelo wil een nieuw jaarlijks evenement opzetten: De Hengelose Slingerdag. Maar ook kleinere evenementen waarbij ontmoeting centraal staat. Help jij de evenementen van De Slinger vorm te geven? Lees verder >>

 


Vacature stagiar(e)

Ben jij die spin-in-het-web met organisatietalent? De Slinger is een maatschappelijke organisatie met een ondernemend karakter.  Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en ondernemende stagiair. Lees verder >>


Vakantie 2021

Het team en bestuur van De Slinger wenst jullie allen een hele fijne zomer toe. Blijf gezond!

Wij zijn terug op onze bureaustoelen op 1 september 2021.


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
074 – 249 02 57
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »