weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief December

Beste Slingerrelatie,

In de afgelopen 2 jaar ontvingen jullie maandelijks een nieuwsbrief via de mail. We hebben besloten om deze frequentie terug te brengen. Gerealiseerde matches, events en andere actuele zaken melden we al via onze social media kanalen en website.
Het nieuws is via deze communicatiekanalen veel actueler dan in een nieuwsbrief die weken later verschijnt. De nieuwsbrief verschijnt vanaf nu onregelmatiger en zullen we vooral gebruiken voor algemene en officiële berichtgevingen.
Uiteraard blijven we dit ook via onze website communiceren.

Voor 2022 waren we weer net lekker op dreef om een live evenement te organiseren en nu dreigt er een volgende golf en gelden er nieuwe maatregelen. Zou het er ooit nog inzitten, een leven zonder corona? Maar voorlopig gaan we door met de voorbereidingen van de Slingerbeurs in een nieuwe opzet, De Hengelose SLINGERDAG.

Verder wordt ons Slingerteam uitgebreid met een coördinator Evenementen en zijn er in 2022 een paar bestuurswisselingen, maar daarover meer in de volgende nieuwsbrief.

Lidy Noorman,
Projectleider de Slinger Hengelo
SAVE THE DATE 22 april 2022

In 2020 en 2021 was het helaas niet mogelijk om elkaar fysiek te treffen op de beursvloer vanwege het coronavirus. In  2021 introduceerden we daarom www.slingerbeurs.nl  
Zo kon en kan er nog steeds coronaproof met elkaar gehandeld worden.

We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor de Hengelose SLINGERDAG nieuwe stijl, met het accent op ontmoeten, netwerken en inspireren. Daar willen we ook meer tijd en aandacht voor nemen. Uiteraard is de Slingerbeurs ook onderdeel van de Slingerdag, maar in een nieuwe opzet.
Én het is op een nieuwe datum, nl. 22 april 2022. De locatie is en blijft dezelfde vertrouwde plek, het ROC van Twente.  

In de volgende nieuwsbrief volgt meer informatie.


Slingerjaarprijs 2021

Elk jaar wordt een afgeronde match gekozen tot match van het jaar. De aanvrager en aanbieder van de winnende match ontvangen de Slingerjaarprijs. Normaliter maken we medio december de selectie bekend van de 10 matches die genomineerd worden door het Slingerteam.
Deze selectie wordt nu gemaakt in januari/februari 2022.
De Slingerjaarprijs 2021 hopen we weer live te kunnen uitreiken op 22 april 2022, tijdens de Hengelose Slingerdag.


Online Slingerbeurs

In de afgelopen maanden zijn er diverse mooie matches gemaakt. Van een aantal kregen we een tekstje met foto erbij van het resulaat. Dat zien wij graag en plaatsen dit dan uiteraard op onze website, Facebook, Twitter, Youtube en Linkedin

 

Heb je als ondernemer spullen over of in de weg staan? 
Heb je als vereniging/stichting een hulpvraag voor de  Slinger Hengelo? 
Plaats het op www.slingerbeurs.nl. Dat kan het hele jaar door. Of kijk eens bij alle vragen of het totale aanbod voor inspiratie en mogelijkheden.

 


Dag van de Ondernemer 2021

Wij zijn trots op en blij met onze Slinger partners. In het kader van de Dag van de Ondernemer zijn we met een delegatie van team- en bestuursleden naar alle partners van de Slinger geweest met een heerlijk appeltaart van Estinea om hen te bedanken voor hun steun. Zij maken maatschappelijk betrokkenondernemen daardoor mede mogelijk in Hengelo. 
 


Filmpjes matches Saxion

Weten jullie het nog? Studenten van Creative Business van Saxion hebben voor de zomer diverse video opnames gemaakt van geslaagde matches. Een aantal van deze video's kregen nog een update om de laatste puntjes op de i te zetten. Benieuwd naar de resultaten? Klik op onderstaande linkjes....

Kattenhuiskamer van Dierenopvang Hengelo

Heemtuin en Beleefbos Weusthagpark

Nijkrake Verhuur

Franky's IJs 

De Zonnebloem Hengelo

We zullen de komende tijd deze video's ook via onze andere social media kanalen delen.


Educatiecentrum Weusthag

Stichting Heemtuin en Natuur-Centrum Hengelo maakt in 2021 een start met de bouw van het Natuur- en Educatiecentrum Weusthag. Omdat het om een complexere match gaat hebben zij MatchMakers ingeschakeld. Over hun plannen en ambities heeft Mariska van Doorn een helder verhaal geschreven.

Lees meer >>


Feestdagen 2021

Dank jullie wel voor alle mooie nieuwe samenwerkingen in het afgelopen jaar. Heel veel is mogelijk gebleken dankzij creatief (om)denken en door lokaal betrokken ondernemerschap.

Het team en bestuur van De Slinger wensen jullie mooie feestdagen en een betrokken 2022!

 

Het Slingerteam is met vakantie van 23 december 2021 t/m 9 januari 2022


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
06 44 59 55 22
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »