weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief Januari

Beste Slingerrelatie,

Het jaar 2021, wederom gekenmerkt door corona, is een jaar dat we ons nog lang zullen herinneren. Zowel wat dit jaar met ieder persoonlijk gedaan heeft, als de omstandigheden waarop we aan het werk konden.
Eenzaamheid is door corona een nog actueler thema geworden en wordt overal gevoeld en gezien. Door de lockdown ging het bedrijfsleven plat en werd er massaal thuisgewerkt, waardoor iedereen wel eenzaamheid heeft ervaren. Niet alleen achter gesloten voordeuren, maar ook op de werkvloer kampen mensen met eenzaamheid, zo blijkt.
Op 21 januari is onze podcast Eenzaamheid in bedrijven gelanceerd bij 1Twente Vandaag. We gingen in gesprek met diverse mensen uit bedrijven over eenzaamheid in hun organisatie. Veel luisterplezier.

Met ingang van 2022 zijn er een aantal wijzigingen in ons bestuur met een nieuwe voorzitter en 2 nieuwe bestuursleden.
Wij bedanken Frank Kerckhaert, Jeroen Kleinjan en Ludan Schmid hartelijk voor hun betrokkenheid en expertise voor de Slinger. Zij hebben met veel inzet en enthousiasme hun rol als bestuurslid vervuld.
Onze nieuwe bestuursleden heten we van harte welkom en wensen we een mooie tijd bij De Slinger Hengelo!

Over de Slingerdag op 22 april in het ROC van Twente volgt een aparte nieuwsbrief in februari. Noteer de datum alvast in uw agenda.

Lidy Noorman,
Projectleider de Slinger Hengelo
Afscheid en welkom bestuursleden

Frank Kerkchaert droeg vandaag de Slinger over aan Bert Otten. Het bestuur van De Slinger Hengelo heeft in haar vergadering van 13 januari 2022, Bert Otten, adviseur bij RadarAdvies en voormalig wethouder van Hengelo, als nieuwe voorzitter benoemd. Daarnaast nemen ook Ludan Schmid en Jeroen Kleinjan afscheid van ons. Zij worden opgevolgd door resp. Erwin Wigbold en Inge Zwijnenberg.


Podcasts Eenzaamheid in bedrijven

Hoe kan de bewustwording binnen een bedrijf of organisatie toenemen over eenzaamheid bij de eigen medewerkers? En is het ook in het belang van het bedrijf zelf om daar aandacht voor te hebben en er iets aan te doen? In samenwerking met 1Twente zijn er drie podcasts opgenomen over Eenzaamheid in bedrijven.

Vrijdag 21 januari was Frank Kerckhaert te gast bij 1Twente Vandaag.


Online Slingerbeurs

Heb je als ondernemer spullen over of in de weg staan? Bied ze aan op www.slingerbeurs.nl en wij gaan op zoek naar een nieuwe plek.
Heb je als vereniging/stichting een hulpvraag voor de  Slinger Hengelo? 
Plaats het op www.slingerbeurs.nl. Dat kan het hele jaar door. Of kijk eens bij alle vragen of het totale aanbod voor inspiratie en mogelijkheden.


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
06 44 59 55 22
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »