weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief Juli

Beste Slingerrelatie,

Ook zo’n zin in de zomer?
De vakantieperiode is inmiddels begonnen; wellicht een mooie gelegenheid om onze zomerse nieuwsbrief te lezen met zonnige onderwerpen.

We wensen iedereen een heerlijke zomer toe.

Lidy Noorman,
Projectleider de Slinger Hengelo


Op naar de 100

Wat wordt de 100e match dit jaar? De Slingerdag met beurs heeft inmiddels ruim 90 matches opgeleverd. Sommige zijn nog in uitvoering, andere zijn al afgerond. Van een aantal gerealiseerde matches hebben we een verslagje en foto ontvangen en dat plaatsen we dan uiteraard op onze website en de social media.
Mocht je ook een match gerealiseerd hebben maar nog geen verslagje met foto gemaild hebben, dan zien we dat nog graag in onze mailbox slingerbeurs@deslingerhengelo.nl verschijnen. 


ROC van Twente

Margo Koopman, directeur MBO College voorOnderwijs, Sport en Welzijn van het ROC van Twente, en Bert Otten (voorzitter De Slinger Hengelo) ondertekenden het nieuwe contract als Funding Partner voor de komende jaren.
Nympha Kiphardt (coördinator evenementen van De Slinger) was er ook bij.


MBO certificaat De Waarbeek

De Waarbeek werd woensdag 20 juli j.l. verrast door matchmakers Frans Kattenpoel en Ria Steensma met het certificaat Maatschappelijk Betrokken Ondernemer namens De Slinger Hengelo. Tijdens de Slingerdag op 12 april 2022 stelde De Waarbeek diverse vrijkaarten beschikbaar voor maatschappelijke organisaties.

Op de foto: Kevin Moespot, Frans Kattenpoel en Postbode Pelle.


Slingerdag 2023

De datum voor de Slingerdag in 2023 is bekend.

Noteer 17 maart 2023 alvast in de agenda. Dan gaan wij na de zomervakantie weer hard aan het werk om er een interessante en bijzondere dag van te maken. Stay tuned!

 

Een terugblik met foto's van de Slingerdag 2022 kun je hier lezen.


Vraag en aanbod Slingerbeurs

Wij verbinden het hele jaar door de vraag van maatschappelijke organisaties en het aanbod van betrokken ondernemers in een ‘match’.‚Äč Op www.slingerbeurs.nl zijn alle vragen en het aanbod te vinden. Neem er eens een kijkje bij alle vragen of het totale aanbod. Wie weet vind je net wat je zoekt. En kunnen wij voor jullie een match maken!


Vakantie

Wij gaan genieten van de zomer. Van 1 augustus tot 1 september zijn onze stoelen leeg, is de deur dicht en zijn we even uit het zicht.

Fijne zomer gewenst!


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
06 44 59 55 22
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »