weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief Januari

Beste Slingerrelatie,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Het jaar 2022 was wederom een uitdagend jaar waarin wij de wereld voor onze ogen zagen veranderen. Maar ook een jaar waarin de vastberadenheid, flexibiliteit en creativiteit van bedrijven en maatschappelijke organisaties duidelijk zichtbaar werden.
Wij hebben ervan genoten onze bijdrage te mogen leveren aan jullie matches en kijken uit naar de samenwerkingen in het nieuwe jaar.Lidy Noorman,
Projectleider de Slinger Hengelo


Slingerdag 2023

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de Slingerdag met Beursvloer in Hengelo op vrijdag 17 maart in De Gieterij van ROC van Twente. De Slingerdag start met het verhaal van Scoren in de Wijk van FC Twente. Aansluitend wordt de Beursvloer traditioneel met een gongslag geopend door wethouder Gerard Gerrits. Het complete programma van de Slingerdag staat in de flyer.

Aanmelden voor de Slingerdag kan hier


Online Slingerbeurs

Heb je als ondernemer spullen over of in de weg staan? Bied ze aan op www.slingerbeurs.nl en wij gaan op zoek naar een nieuwe plek.
Heb je als vereniging/stichting een hulpvraag voor de  Slinger Hengelo? Plaats het op www.slingerbeurs.nl.
Dat kan het hele jaar door. Of kijk eens bij alle vragen of het totale aanbod voor inspiratie en mogelijkheden.


100e match

In november werd de 100e match met een feestelijk tintje gerealiseerd. Olde Kalter Hengelo leende een graafmachine uit aan IVN Hengelo voor het uitgraven van de fundering van het Natuurcentrum Weusthag.


Partnercontracten

Onlangs hebben SWB, HCS, en Drukkerij Hofmeijer hun contract verlengd en verwelkomden we Cirqon als nieuwe Supporting partner. Daar zijn we blij mee want De Slinger Hengelo doet het niet alleen.
Onze partners bestaan uit een diverse groep enthousiaste bedrijven die Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Hengelo een warm hart toedragen. 


Welkom Margo Koopman als bestuurslid

Margo Koopman, directeur College voor Onderwijs, Sport & Welzijn, komt ons bestuur versterken. Ze is een bevlogen collegedirecteur bij het ROC van Twente, met een heldere visie op werkgeluk, voor docenten en medewerkers.
Lees verder >>


Overijsselse Vrijwilligersprijs

Frans Kattenpoel, vrijwilliger bij De Slinger Hengelo, ontving 1 december 2022 uit handen van provinciaal Statenlid Annemieke Wissink de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2022, als blijk van waardering voor zijn inzet. De uitreiking, uiteraard met slingers en taart, vond plaats in het kantoor van de Slinger Hengelo in het gebouw van de SWB.


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
06 44 59 55 22
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »