weergave niet optimaal? bekijk de nieuwsbrief online  »
Nieuwsbrief Mei 2

Beste Slingerrelatie,

Het is alweer 2 maand geleden maar we kijken terug op een geslaagde Slingerdag met Beursvloer in de prachtige Gieterij van het ROC van Twente. Een korte terugblik, inclusief foto’s is te lezen op onze website.

In de afgelopen maanden konden we 3 nieuwe mensen in ons team verwelkomen, twee matchadviseurs en een nieuwe projectleider. In deze nieuwsbrief stellen we hen kort voor.

Zaterdag 13 mei overhandigde ik ons jaarverslag 2022 van De Slinger Hengelo aan wethouder Marie José Luttikholt bij Broedplaats Oogst. In 2022 kon De Slinger Hengelo een mooie groei realiseren met 104 matches met een maatschappelijke waarde van bijna € 45.000. Het jaarverslag geeft een mooi beeld en verhaal bij al onze werkzaamheden, acties en evenementen in 2022.
Heel veel dank iedereen die bijgedragen heeft aan de Slinger Hengelo.


Bert Otten
Voorzitter De Slinger Hengelo


Jaarverslag 2023

Op zaterdag 13 mei nam wethouder Marie José Luttikholt het nieuwe jaarverslag van De Slinger Hengelo in ontvangst van voorzitter Bert Otten.  In 2022 kon De Slinger Hengelo een mooie groei realiseren met 104 matches met een maatschappelijke waarde van bijna  € 45.000. 
Lees verder >>


Terugblik Slingerdag 2023

Het is alweer 2 maand geleden maar we kijken tevreden terug op Slingerdag 2023. Bert Otten, voorzitter De Slinger: ‘Je ziet dat hier behoefte aan is. Het is mooi om te zien dat bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar op deze manier weten te vinden. Ook onderling trouwens. Dit draagt echt bij aan de samenhang in de samenleving. De grote winnaar van de Beursvloer is de samenleving.’

Een terugblik met foto's is hier te zien. 


Welkom Nicole Hensema

Vanaf 8 mei start Nicole Hensema als nieuwe projectleider bij De Slinger Hengelo. Nicole neemt het stokje over van Lidy Noorman, die deze functie de afgelopen 13 jaar met veel inzet en bevlogenheid heeft vervuld. Nicole gaat zich o.a. bezig houden met het uitbreiden van het bedrijven netwerk en het motiveren en uitdagen van bedrijven rondom maatschappelijk betrokken ondernemen.     Lees verder >>


Welkom Tijs Jagers

Tijs Jagers is een sociaal impact ondernemer uit Hengelo die zich richt op het creëren van positieve verandering in de wereld. Hij zet zich in voor duurzame oplossingen op het gebied van gezond bewegen, duurzaamheid en levendige binnenstad en streeft naar een meer rechtvaardige en inclusieve samenleving. 

Lees verder >>


Welkom Henk Huigen

Henk Huigen is sinds kort actief als Matchadviseur bij De Slinger. Als eigenaar van de cosmetica groothandel Caroline Cosmetics levert hij een breed assortiment aan make-up en huidverzorgingsproducten. Om iets bij te dragen aan de gemeenschap was hij op zoek naar een uitdaging en kwam in contact met De Slinger. Lees verder >>
 


Online Slingerbeurs

Heb je als ondernemer spullen over of in de weg staan? Bied ze aan op www.slingerbeurs.nl en wij gaan op zoek naar een nieuwe plek.
Heb je als vereniging/stichting een hulpvraag voor de  Slinger Hengelo? Plaats het op www.slingerbeurs.nl.
Dat kan het hele jaar door. Of kijk eens bij alle vragen of het totale aanbod voor inspiratie en mogelijkheden.


Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
info@deslingerhengelo.nl
06 44 59 55 22
Netgemak Internetbureau
afmelden voor de nieuwsbrief  »