Hoe werkt het?


De Slinger Hengelo staat vooral bekend om zijn jaarlijkse Slingerbeurs. Maar wist u dat er het hele jaar door matches tot stand komen? Omdat wij dit graag stimuleren en het hele jaar voor u klaar willen staan, hebben wij een vraag en aanbod onderdeel aan onze site toegevoegd. Hier bent u ten alle tijden welkom om uw vraag in te dienen. Als u zich als bedrijf maatschappelijk wilt inzetten kunt u hier uw diensten, deskundigheid, faciliteiten etc. aanbieden.

 

Vraag

Als maatschappelijke organisatie kunt u vaak wel een extra paar handen gebruiken. Of misschien wat extra faciliteiten. Of het liefst allebei. Misschien een vergaderruimte, hulp bij uw boekhouding of een goed werkende computer? Al deze vragen kunnen bij De Slinger worden ingediend, door middel van het vraagformulier (momenteel niet beschikbaar. Neem contact met ons op via mail. Omschrijf duidelijk wat de vraag is). Uw vraag verschijnt vervolgens op onze website, zodat bedrijven kunnen zien waar u naar op zoek bent. Wanneer zij u kunnen, en willen, helpen nemen zij contact op met De Slinger om een match te maken. Eén van onze matchmakers zal er vervolgens op toezien dat de match ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

Aanbod

De bedrijven voelen zich steeds meer één met de omgeving. Waar vroeger uitsluitend gekeken werd naar omzet en winst is er nu steeds meer aandacht voor goed personeelsbeleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven zijn steeds meer bereid om een steentje bij te dragen aan een betere samenleving. Dat doen zij door bijvoorbeeld het volgende aan te bieden;

* Specifieke deskundigheid en diensten (bv. De accountant helpt een sportvereniging met het opzetten van een begroting).

* Extra menskracht inzetten (bv. Kantoorpersoneel helpt de Kinderboerderij met het aanleggen van een straatje).

* Faciliteiten bieden (bv. Een bedrijf stelt ruimte beschikbaar voor opslag van een vrijwilligersorganisatie).

* Het beschikbaar stellen van materialen (bv. Tegels voor het aanleggen van een terras bij de voetbalclub)

Wilt u als bedrijf een gebaar maken naar de samenleving om zodoende mensen met elkaar te verbinden en acties van anderen te helpen? Meld u dan via het aanbodformulier aan als aanbieder bij De Slinger Hengelo.