Hoe werkt het?

Voor de vragers (maatschappelijke organisaties)

U dient via het deelnameformulier een concrete vraag in en ontvangt u een bevestiging van uw deelname. In aanloop naar de Slingerbeurs plaatsen we de aanbiedingen van de bedrijven op onze website (Vraag en Aanbod), zodat u zich enigszins kunt voorbereiden.
Tijdens de beurs ligt het initiatief voor het zoeken en onderhandelen bij u als vrager! Vragers hebben geen standruimte, maar kunnen bij de statafels van de aanbieders gaan onderhandelen over een match.

 

Heeft u als maatschappelijke organisatie of als individu ook een aanbod voor de Slingerbeurs? Dan hebben wij daartoe een mogelijkheid onder de Parasol, zie uitleg hieronder.

 

Indien u op de Slingerbeurs een passend aanbod heeft gevonden en er concrete afspraken zijn gemaakt voor vervolgactiviteiten is er een match gemaakt. Matches zijn pas afgerond wanneer de notaris deze heeft goedgekeurd. Een match wordt ter plekke vastgelegd op een matchformulier. Het formulier dient ondertekend te worden door beide partijen. Eenmaal ondertekend is de match definitief. De notaris controleert of het formulier volledig en correct is ingevuld. Vervolgens is het aan beide partijen om de match binnen 1 jaar te realiseren.

Aanmelden als vrager

 

Voor de aanbieders (bedrijven)

U dient door middel van het deelnameformulier een concreet aanbod in. Indien het formulier volledig en correct is ingevuld, ontvangt u een bevestigingsformulier voor uw deelname. U krijgt in aanloop naar de beurs inzicht in de vragen van de maatschappelijke organisaties, zodat u zich enigszins kunt voorbereiden op het type vragers die bij u gaan onderhandelen (zie Vraag en Aanbod).

 

Tijdens de Slingerbeurs krijgt u als aanbieder standruimte tot uw beschikking. Deze standruimte zal bestaan uit een statafel met vermelding van uw bedrijfsnaam. Dit houdt in dat op 20 maart 2015 het initiatief voor het zoeken en onderhandelen van een gepast aanbod bij de vragers ligt. De vragers gaan met u in onderhandeling. Het kan zijn, dat meerdere vragers met u gaan onderhandelen om uw aanbod binnen te halen. U beslist zelf welke onderhandelaar u het beste vindt en daarmee uw aanbod krijgt. Indien uw aanbod is gekoppeld aan een vraag en er concrete afspraken zijn gemaakt voor vervolgactiviteiten is er een match gemaakt.

 

Matches zijn pas afgerond als de notaris deze heeft goedgekeurd. Een match wordt ter plekke vastgelegd op een matchformulier. Het formulier dient ondertekend te worden door beide partijen. De notaris controleert of het formulier volledig en correct is ingevuld. Matches dienen binnen 1 jaar gerealiseerd te worden.

Aanmelden als aanbieder

 

U kunt niet aanwezig zijn op de beurs maar wilt wel wat aanbieden?

Wanneer U niet aanwezig kunt zijn maar wel wat wilt aanbieden aan maatschappelijke organisaties dan kan u zich aanmelden voor de Parasol.

Klik hier voor meer info over de Parasol.