Slingerjaarprijs

Elk jaar wordt een afgeronde match gekozen tot match van het jaar. Deze worden op onze website geplaatst.
De Slingerjaarprijs bestaat uit

  • een cheque ter waarde van € 500,= voor de maatschappelijke organisatie
  • een trofee voor het betrokken bedrijf/bedrijven.

De prijs wordt in het voorjaar uitgereikt.

Vaststellen nominaties voor de Slingerjaarprijs

Medio december maakt het Slingerteam een selectie van circa 10 matches die genomineerd zijn voor de Slingerjaarprijs. De genomineerden worden in januari bekend gemaakt op onze website.

 

Stemprocedure voor de Slingerjaarprijs

Vanaf medio januari kan iedereen stemmen op de match van zijn/haar voorkeur via een poll op deze website. Stemmen kan tot medio februari. De stemming is online te volgen op de site.

Na deze stemperiode krijgen alle genomineerden het verzoek om per email hun eigen top 3 door te geven. Zowel van de uitslag van de stemmen via website als van de keuze van de genomineerden wordt een ranglijst gemaakt. Samen bepalen deze de einduitslag van de verkiezing.

 

NB.
Heeft een match meerdere Aanbieders dan worden hun stemmen samengevoegd en herleid tot één top 3.
Bijvoorbeeld:
Match 1 heeft Vrager V1 en Aanbieder A1.
Match 2 heeft Vrager V2 en Aanbieders A2a, A2b en A2c.
De toppen 3 die doorgegeven worden door Vrager V1, Aanbieder A1 en Vrager V2 worden als zodanig meegenomen in de telling.
De toppen 3 van de Aanbieders A2a, A2b en A2c worden herleid tot 1 top 3, die even zwaar meeweegt als de toppen 3 van Vrager V1, Aanbieder A1 en Vrager V2.

De uitreiking

De Slingerjaarprijs 2020 wordt uitgereikt op 12 maart 2021. De wijze waarop dit zal gebeuren is afhankelijk van wat er tegen die tijd weer mag. We houden ons uiteraard aan de regels die dan gelden m.b.t COVID19.
 

Tip: deel onze berichten op de website, nieuwsbrief en social media binnen uw eigen kringen. Hoe meer stemmen, hoe meer kans uw favoriet maakt om de prijs in de wacht te slepen!