Dat kan kloppen. Als je net een item (Vraag of Aanbod) hebt gediend dan krijgt het Team van De Slinger daar een melding van en zullen we het item beoordelen of alles goed is ingevuld.
Als alles akkoord is dan zullen we het het item activeren en is deze voor iedereen zichtbaar op de site