Winnaars Slingerjaarprijs 2019

Franky’s IJs en De Lijn Design & Reclame zijn de winnaars van de Slingerjaarprijs 2019.
Frank Boereboom ontving een cheque van € 500 en de Slingertrofee werd uitgereikt aan Attie Schipper, van De Lijn Design & Reclame. Deze prachtige trofee is gemaakt door de mensen van AtelierZ van Aveleijn.
Aanbieder De Lijn heeft ontwerpen gemaakt voor posters, flyers, een spandoek, een Beach-vlag en een aankondiging op de LED-Wall van Odin en de LED-Wall van Metropool.
 

Frank Boereboom: Tijdens de Slingerbeurs konden wij van Franky’s IJs, een match sluiten met Design- & Reclamebureau De Lijn. Dit jaar vierden wij het 1e lustrum van Franky’s IJs Kinderdag; inmiddels een begrip in Hengelo en dit jaar dus voor de 5e keer. Zo kregen wij hulp aangeboden bij het maken van een eigen format voor Franky’s IJs Kinderdag 2019. Hoe gaaf is dat!

Met de creatieve input van De Lijn zijn diverse ontwerpen gemaakt voor de flyers, posters, het spandoek en een mooie beach vlag. Daarnaast is ook een ontwerp gemaakt voor de aankondiging van de kinderdag op de LED-Wall van Odin langs de A1 (tevens een gesloten match) en op de led Wall van Metropool. Wij zijn enorm blij én dankbaar voor het geweldige resultaat!