Winnaars Slingerjaarprijs 2020

Dit jaar hadden we een record aantal stemmen, maar liefst 5400 mensen hebben gestemd op hun favoriete match. Tijdens het Slingerplein op 12 maart maakte Frank Kerckhaert, voorzitter van De Slinger Hengelo, de winnaars van de Slingerjaarprijs 2020 bekend. Vrager Melissa Muller van All4Free, ontving een cheque van € 500. De aanbieders Johan Westra van SKO en Sajida Zaimi van Brains & Craft kregen voor hun bijdrage een prachtige Slingertrofee.
Deze trofee is gemaakt door de mensen van AtelierZ van Aveleijn. De bossen bloemen voor alle winnaars zijn geschonken door Tuincentrum Borghuis in Deurningen.

Melissa Muller is in 2010 met het particulier initiatief All4Free gestart om mensen, die onder het sociaal minimum leven en mensen die net tussen wal en schip vallen, te helpen. All4Free ondersteunt ongeveer 480 gezinnen in Hengelo met onder meer kleding, schoenen, speelgoed en boeken.

 

Voor de inrichting van hun pand aan de Slauerhoffstraat hadden ze stoelen en tafels nodig. Johan Westra van SKO regelde voor hen de tafels en stoelen én een whiteboard. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen de basis van hun aanpak bij SKO.
 

Om meer bekendheid te kunnen geven aan hun bestaan zocht ze ondersteuning voor het maken van een website. Hiervoor kregen ze hulp van Sajida Zaimi van Brains & Craft. Zij stelde haar kennis op gebied van IT graag beschikbaar aan All4Free en maakte een prachtige website voor hen.

Daarnaast kon All4Free dankzij een Matchmakerdonatie van Lokaal Fonds Hengelo magazijn stellingen kopen. Ook werd er contact gelegd met een plaatselijke bouwmarkt die vloerverf, beveiligingsapparatuur en gereedschap beschikbaar stelde.